Saat poikkeuksellisen mureaa, maukasta ja herkullista lihaa tällä Cason raakakypsytyskaapilla. Kuivakypsennys on vanhin tunnettu menetelmä, jolla lihasta saadaan mureaa ja maukasta. Menetelmä tarkoittaa, että liha ripustetaan kypsymään kontrolloidussa lämpötilassa ja kosteudessa, joka saavutetaan kompressoritekniikan avulla.Kaapin aktiivisuodatin ja tuuletin varmistavat, että ilma on puhdas ja lämpötila tasainen. Voit itse asettaa kosteuden välille 50–85 %. Kypsytyskaapin tilavuus on 380 litraa ja käytännöllistä kosketuspaneelia käytetään eri toimintojen ohjaamiseen.Kaapissa on sekä hyllyt että koukut ruostumatonta terästä, joita voidaan käyttää muun muassa lihalle tai juustolle. Lasiovi on valmistettu 3-kerroksisesta lasista, jossa on UV-suoja ja lukko. Antibakteerinen UV-valo voidaan kytkeä pois ja päälle. Helppokäyttöistä raakakypsytyskaappia ohjataan helposti kosketusnäytön kautta, jossa lämpötila voidaan säätää välille 2–14°C.