Tällä Championin vakuumipakkauksella voit säilyttää elintarvikkeet tuoreina pitkän akaa. Kun ruoka oksidoituu, se menettää hieman ravintoaineitaan, ja kuten tiedät, omenan väri muuttuu, kun puraiset sitä. Hapettaminen nopeuttaa myös bakteerien ja hiivan prosessia merkittävästi, joten vakuumi on erinomainen tapa pidentää elintarvikkeiden käyttöikää.Vakuumipakkausta käytetään suis vide -valmistukseen, mutta se sopii myös pitämään viipaloidut hedelmät tuoreina ja hyvän värisinä esimerkiksi eväspakkauksissa. Voit myös marinoida lihaa vain 20 minuutin ajan vakuumipakkauksessa, jolloin prosessi avaa lihan huokoset ja maku imeytyy lihaan nopeammin - näin sinun ei tarvitse aloittaa marinointia 24 tuntia etukäteen.Pussin vakuumipakkaukseen koneelta menee 10-20 sekuntia.