Isot maljakot koristeeksi kotiin

  • By Asta
  • 09 Jan, 2022

Maljakot sopivat hyvin sisustamiseen.

Isot maljakot sopivat todella hyvin lähes kaikkeen sisustamiseen. Niiden avulla voi helposti täydentää juhlapöydän kattauksen tai tuoda uutta ilmettä huoneeseen. Kauniiseen maljakkoon voi asetella kimpun vaikkapa ruusuja tai luonnonkukkia. Myös erilaiset valosarjat toimivat hyvin läpinäkyvän, ison maljakon sisällä. Maljakko on myös hyvä lahjaidea. Juhlien sankari varmasti ilahtuu, kun saa pelkän kukkakimpun sijaan myös kauniin vaasin kukille.

Kukille ja valoille sopivat isot maljakot

Maljakkoja on paljon erikokoisia, -mallisia ja -muotoisia. Kirkas maljakko sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen. Sitä voi hyödyntää paitsi kukkamaljakkona myös muunlaisessa ideoinnissa, kuten koristella sen sisältä valosarjalla tai erivärisillä huiveilla ja helmillä. Kotiin voi valita perinteisen ovaalin muotoisen kirkkaan maljakon tai vaikkapa trendikkään erilaisia muotoja kokeilevan vaasin.

Värikäs maljakko sopii hyvin kodin väripilkuksi. Esimerkiksi sininen vaasi on kiinnostavan näköinen ja tuo kivasti ryhtiä vaikkapa olohuoneen sisustukseen. Mikäli tykkää musta-valkoisesta sisustuksesta, voi hankkia mustan ja valkoisen maljakon, jotka ilmentävät haluttua sisustustyyliä kivasti. Rohkea valitsee kotiinsa oranssin tai keltaisen maljakon, jotka tuovat kotiin kivaa piristystä.

Maljakko sopii muuttuvaan sisustukseen

Maljakoiden käyttöikä on yleensä todella pitkä. Laadukas maljakko säilyy hyvänä todella kauan. Ajaton maljakko sopii erinomaisella tavalla muuttuvaankin sisusutukseen. Maljakoita voi myös hankkia useita ja vaihdella niitä vaikkapa vuodenaikojen ja sisustuksen muuttumisen mukaan. Myös erilaiset käyttötarpeet vaikuttavat siihen, millaisia maljakoita kulloinkin käyttää.