Viimeisimmät artikkelit

Samettinojatuoli rohkeaan sisustukseen
  • 15 Jul, 2022

Samettinojatuoli on tyylikäs valinta niin olohuoneeseen kuin omaan lukunurkkaukseen. Nojatuoli on monen suosikki oleskelupaikka kotona, eikä ihme, sillä samettipäällisellä se on ihanan pehmeä, mutta samalla kodikas tunnelmanluoja. Huonekaluja valitessa kannattaa ottaa huomioon sekä niiden käyttö että huoneen kokonaistunnelma ja värimaailma. Kaipaatko kenties ryhdikästä nojatuolia, jossa voit katsella lempisarjojasi tai lueskella kirjoja vai kenties ihanan pehmeää nojatuolia, johon on ihana uppoutua viltin alle sadepäivinä? Samettinojatuoli sisustuksen keskipisteeksiLaadukas samettinojatuoli taatusti kestää katseet, joten mikset tekisi siitä suoraan oman sisustuksesi keskipistettä?

Isot maljakot koristeeksi kotiin
  • By Asta
  • 10 Jan, 2022

Isot maljakot sopivat todella hyvin lähes kaikkeen sisustamiseen. Niiden avulla voi helposti täydentää juhlapöydän kattauksen tai tuoda uutta ilmettä huoneeseen. Kauniiseen maljakkoon voi asetella kimpun vaikkapa ruusuja tai luonnonkukkia. Myös erilaiset valosarjat toimivat hyvin läpinäkyvän, ison maljakon sisällä. Maljakko on myös hyvä lahjaidea. Juhlien sankari varmasti ilahtuu, kun saa pelkän kukkakimpun sijaan myös kauniin vaasin kukille. Kukille ja valoille sopivat isot maljakotMaljakkoja on paljon erikokoisia, -mallisia ja -muotoisia. Kirkas maljakko sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Hyvät viinilasit
  • 03 Dec, 2021

Hyvät viinilasit tuovat viinin aromit esiin. Viinin kannalta parhaimpina laseina pidetään sellaisia, jotka ovat tulppaanin muotoiset eli tuolloin lasin pesä on alhaalta leveämpi kuin yläosasta lasia. Tämä mahdollistaa aromien kerääntymisen lasiin ja myös viinin tuoksu on tällöin helpommin aistittavissa. Kuohuviinille, valkoviinille ja punaviinille on kaikille omat lasityyppinsä, joita kannattaa noudattaa saadakseen viinin parhaimmat maut ja aromit esiin. Hyvä viinilasi on riittävän suuri, jolloin lasia voi pyöritellä. Se herättelee viinin tuoksuja.

Vohveliraudan käyttö
  • 03 Dec, 2021

Vohveliraudan käyttö on suhteellisen helppoa. Herkulliset vohvelit syntyvät nopeasti raudalla. Niitä voi valmistaa jälki- että pääruuaksi. Erilaisilla täytevaihtoehdoilla vohveleihin saa täyteläisyyttä sekä ruokaisuutta. Makeissa vohveleissa maistuvat makeat täytteet kuten perinteinen mansikkahillo ja kermavaahto tai nutella ja vaniljajäätelö. Myös lapset rakastavat vohveleita. Ne sopivatkin erinomaisesti tarjoiltaviksi erilaisiin lastenjuhliin kuten syntymäpäiville. Hyvä vohveli on kullanruskea eli siinä on kaunis pinta sekä se irtoaa helposti raudasta. Niiden kannattaa antaa jäähtyä pienen hetken ennen täytteiden laittoa.